Вступна кампанія 2020
Національний університет харчових технологій
Магістр (Бакалавр)
(181) Харчові технології
Магістр, 181, Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, денна, небюджетна, додаткова
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Денна
1 курс
Освітньо-професійна
Небюджетна
30.09.2020 – 28.02.2022 (1р 6м)
16.09.2020 – 25.09.2020
2
2
23100
1, на бюджет – 0
СЕР=0;
МІН=0;
МАКС=0
1
ІСПИТ
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
(k=1, min=100)
2
ФАХ
Фахове випробування
(k=1, min=100)
Усього подано заяв: 1
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.