Вступна кампанія 2020

Національний університет харчових технологій

Магістр (Бакалавр)

(181) Харчові технології

Магістр, 181, Технології продуктів бродіння і виноробства, заочна, небюджетна, додаткова
Технології продуктів бродіння і виноробства
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Освітньо-професійна
Небюджетна
30.09.2020 – 28.02.2022 (1р 6м)
16.09.2020 – 25.09.2020
2
2
13200
1
ІСПИТ
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
(k=1, min=100)
2
ФАХ
Фахове випробування
(k=1, min=100)
Інші показники конкурсного відбору
(k=1)

На конкурсну пропозицію заяви не подавалися