Вступна кампанія 2020

Національний університет харчових технологій

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

(181) Харчові технології

Бакалавр,181, Технологічна експертиза та безпека харчової продукції, заочна, на основі 11 класів, небюджетна
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Небюджетна
15.09.2020 – 28.02.2025 (4р 6м)
13.08.2020 – 22.08.2020
20
20
1
10000
10, на бюджет – 0
СЕР=147.7; МІН=115.6; МАКС=177.8
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=0.3, min=100)
2
ЗНО
Іноземна мова
(k=0.3, min=100)
3
ЗНО
Історія України
(k=0.3, min=100)
ЗНО
Математика
(k=0.3, min=100)
Середній бал документа про освіту
(k=0.1)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
(k=0)
Бал за мотиваційний лист
(k=0)

Усього подано заяв: 10

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.