Вступна кампанія 2020
Національний університет харчових технологій
Бакалавр (Молодший спеціаліст)
(181) Харчові технології
Бакалавр, 181, Технології харчування, денна, 1 курс, скорочений, на основі ОКР/ОС, фіксована
Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Денна
1 курс
Фіксована
15.09.2020 – 30.06.2022 (1р 10м)
13.08.2020 – 22.08.2020
95
28
19800
62, на бюджет – 62
СЕР=290.5;
МІН=234;
МАКС=357
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=1, min=100)
2
ФАХ
Фахове випробування
(k=1, min=125)
Усього подано заяв: 62
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.