Вступна кампанія 2020
Національний університет харчових технологій
Бакалавр (Повна загальна середня освіта)
(181) Харчові технології
Бакалавр, 181, Технологічна експертиза та безпека харчової продукції, заочна, на основі 11 класів, відкрита
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Відкрита, із вказанням пріоритетності
15.09.2020 – 28.02.2025 (4р 6м)
13.08.2020 – 22.08.2020
20
2
18
1
10000
13, на бюджет – 7
СЕР=131.2;
МІН=105.3;
МАКС=165.5
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=0.3, min=100)
2
ЗНО
Математика
(k=0.3, min=100)
3
ЗНО
Біологія
(k=0.32, min=100)
ЗНО
Хімія
(k=0.32, min=100)
Середній бал документа про освіту
(k=0.06)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
(k=0.02, min=100)
Бал за мотиваційний лист
(k=0)
Усього подано заяв: 13
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.