Вступна кампанія 2020

Національний університет харчових технологій

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

(181) Харчові технології

Бакалавр, 181, Технології харчування, денна, на основі 11 класів, відкрита
Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Денна
1 курс
Відкрита, із вказанням пріоритетності
15.09.2020 – 30.06.2024 (3р 10м)
13.08.2020 – 22.08.2020
110
50
60
1
19800
301, на бюджет – 258
СЕР=152.8; МІН=14.8; МАКС=194.6
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=0.35, min=100)
2
ЗНО
Математика
(k=0.35, min=100)
3
ЗНО
Біологія
(k=0.2, min=100)
ЗНО
Хімія
(k=0.2, min=100)
Середній бал документа про освіту
(k=0.1)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
(k=0)
Бал за мотиваційний лист
(k=0)

Усього подано заяв: 301

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.