Вступна кампанія 2020

Національний університет харчових технологій

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

(181) Харчові технології

Бакалавр, 181, Харчові технології та інженерія, заочна, на основі 11 класів, відкрита
Харчові технології та інженерія
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Відкрита, із вказанням пріоритетності
15.09.2020 – 28.02.2025 (4р 6м)
13.08.2020 – 22.08.2020
300
3
297
1
10000
17, на бюджет – 13
СЕР=133.9; МІН=107.7; МАКС=181.9
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=0.3, min=100)
2
ЗНО
Математика
(k=0.3, min=100)
3
ЗНО
Біологія
(k=0.32, min=100)
ЗНО
Хімія
(k=0.32, min=100)
Середній бал документа про освіту
(k=0.06)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
(k=0.02, min=100)
Бал за мотиваційний лист
(k=0)

Усього подано заяв: 17

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.