Вступна кампанія 2020

Національний університет харчових технологій

Магістр (Бакалавр)

(181) Харчові технології

Магістр, 181, Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв, денна, фіксована
Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Денна
1 курс
Освітньо-професійна
Фіксована
15.09.2020 – 28.02.2022 (1р 6м)
05.08.2020 – 22.08.2020
30
3
27
23100
5, на бюджет – 5
СЕР=315.6; МІН=300.3; МАКС=343.4
1
ІСПИТ
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
(k=1, min=100)
2
ФАХ
Фахове випробування
(k=1, min=100)
ФАХ
Фахове випробування
(k=0, min=100)
Інші показники конкурсного відбору
(k=1)

Усього подано заяв: 5

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.