Вступна кампанія 2020
Національний університет харчових технологій
Бакалавр (Повна загальна середня освіта)
(181) Харчові технології
Бакалавр,181, Технологічна експертиза та безпека харчової продукції, заочна, на основі 11 класів, небюджетна, додатковий, ІнІсМ
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Небюджетна
30.09.2020 – 28.02.2025 (4р 6м)
16.09.2020 – 25.09.2020
10
10
1
10000
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=0.3, min=100)
2
ЗНО
Іноземна мова
(k=0.3, min=100)
3
ЗНО
Історія України
(k=0.3, min=100)
ЗНО
Математика
(k=0.3, min=100)
Середній бал документа про освіту
(k=0.1)
Бал за мотиваційний лист
(k=0)