Вступна кампанія 2020

Національний університет харчових технологій

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

(181) Харчові технології

Бакалавр,181, Технологічна експертиза та безпека харчової продукції, денна, на основі 11 класів, небюджетна, додатковий, МБХ
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Небюджетна
30.09.2020 – 30.06.2024 (3р 10м)
16.09.2020 – 25.09.2020
10
10
1
19800
1, на бюджет – 0
СЕР=166; МІН=166; МАКС=166
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=0.3, min=100)
2
ЗНО
Математика
(k=0.3, min=100)
3
ЗНО
Біологія
(k=0.3, min=100)
ЗНО
Хімія
(k=0.3, min=100)
Середній бал документа про освіту
(k=0.1)
Бал за мотиваційний лист
(k=0)

Усього подано заяв: 1

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.