Вступна кампанія 2020
Національний університет харчових технологій
Бакалавр (Повна загальна середня освіта)
(181) Харчові технології
Бакалавр, 181, Технології харчування, заочна, на основі 11 класів, небюджетна
Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Заочна
1 курс
Небюджетна
15.09.2020 – 28.02.2025 (4р 6м)
13.08.2020 – 22.08.2020
10
10
1
10000
16, на бюджет – 0
СЕР=136.9;
МІН=112.5;
МАКС=180.9
1
ЗНО
Українська мова і література
(k=0.35, min=100)
2
ЗНО
Математика
(k=0.35, min=100)
3
ЗНО
Іноземна мова
(k=0.2, min=100)
ЗНО
Історія України
(k=0.2, min=100)
Середній бал документа про освіту
(k=0.1)
Бал за мотиваційний лист
(k=0)
Усього подано заяв: 16
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.