Вступна кампанія 2020
Національний університет харчових технологій
Магістр (Бакалавр)
(181) Харчові технології
Магістр, 181, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, заочна, небюджетна, додаткова
Технології хліба, макаронних, кондитерських виробіів та харчоконцентратів
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Освітньо-професійна
Небюджетна
30.09.2020 – 28.02.2022 (1р 6м)
16.09.2020 – 25.09.2020
2
2
13200
1
ІСПИТ
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
(k=1, min=100)
2
ФАХ
Фахове випробування
(k=1, min=100)
Інші показники конкурсного відбору
(k=1)