Вступна кампанія 2020
Національний університет харчових технологій
Магістр (Магістр)
(181) Харчові технології
Магістр, 181 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса, на базі магістра, заочна, небюджетна, додатковий
Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Освітньо-професійна
Небюджетна
30.09.2020 – 28.02.2022 (1р 6м)
16.09.2020 – 25.09.2020
1
1
13200
1, на бюджет – 0
СЕР=0;
МІН=0;
МАКС=0
1
ІСПИТ
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
(k=1, min=100)
2
ФАХ
Фахове випробування
(k=1, min=100)
Інші показники конкурсного відбору
(k=1)
Усього подано заяв: 1
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.