Вступна кампанія 2020

Національний університет харчових технологій

Магістр (Бакалавр)

(181) Харчові технології

Магістр, 181 Технології продуктів бродіння і виноробства, заочна, небюджетна, на базі бакалавра, жовтень
Технології продуктів бродіння і виноробства
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Заочна
1 курс
Освітньо-професійна
Небюджетна
30.10.2020 – 28.02.2022 (1р 5м)
01.10.2020 – 14.10.2020
3
3
13200
1, на бюджет – 0
СЕР=249.1; МІН=249.1; МАКС=249.1
1
ІСПИТ
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
(k=1, min=100)
2
ФАХ
Фахове випробування
(k=1, min=100)
Інші показники конкурсного відбору
(k=1)

Усього подано заяв: 1

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.